PROFESOR JUTROS U EMISIJI IZBEZUMIO PREDSEDNIKA! Patosirao ga samo JEDNOM rečenicom, MUK U STUDIJU!(VIDEO)

0
1917

Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića smatraju čovjekom koji jednostavno obožava medije. Ne libi se izaći na trg i vrlo mu je drago odgovoriti na apsolutno sve moguće pozive koje su mu uputili domaćini. Tako da ga možemo gledati na televiziji, slušati na radiju ili u podcastu na Internetu, što god uključite, Aleksandar Vučić je jednostavno tu.

Ono što je za njega vrlo simptomatično je da se neprestano susreće s kritikama običnih ljudi, ali i ljudi iz politike, i uvijek pokušava biti oštar u tim odnosima, nikada nikome nije bio dužan, a u mnogim je slučajevima i dobio prijetnje smrću, kako njemu, tako i njegovoj obitelji. Nikada im nije obraćao puno pažnje i uvijek je nastavio tamo gdje je stao bez obzira na sve.

U posljednjih nekoliko dana, osim trenutne situacije s covid 19, imao je i nekoliko izravnih dvoboja po pitanju Kosova, koje je uvijek aktualno, pa je sinoć gostovao na TV Pink, a rasprava je bila više nego burna. Naime, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u studiju s Ivom Viskovićem, koji je ujedno i veleposlanik Srbije u Njemačkoj. Dotakli su se i mnogih drugih tema, ali kad je Vučić spomenuo da je ekonomija Srbije jako dobra, nastao je pravi kaos.

Visković ga je pitao, kako je moguće da je Hrvatska dva puta ispred Srbije u ekonomskom smislu, a ima manje radne snage? I Vučić je na to imao vrlo dobar odgovor, jer je rekao da su Hrvati već dugo u Europskoj uniji, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

LEAVE A REPLY