Milorad u hitnoj izolaciji – za život mu se bore, u SRPSKOJ velika tuga

  0
  5046

  Danas malo govorimo o domaćim političarima, koji svojim ponašanjem, svojim kontroverznim izjavama jednostavno poljuljaju čitavu bh. Scenu, a jedan od onih koji su u samom vrhu u tom segmentu zasigurno je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

  Njegova politička karijera traje više od 25 godina, a čovjek je jednostavno, od samog početka, na svoj način bio poseban. Uvijek je imao više nego kontroverzne izjave koje su potresale domaću scenu, a to se posebno osjećalo u Bosni i Hercegovini. Također je došao u sukob s međunarodnom zajednicom, i kao takav ponovno je uspio pobijediti na svim mogućim izborima u Republici Srpskoj.

  Smatra se da mu u toj zemlji nitko ništa ne može, a to pokazuju i rezultati izbora svake godine u ovoj zemlji.Nije tajna da se jako dobro brine o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ovo poznanstvo i prijateljstvo nije samo pitanje dviju država, već se njih dvoje vole i brinu o sebi i na privatnoj razini. Vrlo često međusobno se posjećuju, a to je slučaj otkad je Aleksandar Vučić bio samo stranačka figura, a ne predsjednik.

  Danas, nažalost, dolaze vrlo teške vijesti iz Bosne i Hercegovine, jer je Milorad Dodik pozitivan na covid 19. Bio je u kontaktu s jednom osobom, koja je pozitivna, pa je sada preporuka liječnika da budete u izolaciji 15 dana, jer je sigurno , sigurno je.

  LEAVE A REPLY