JANINA DETA TOPI SALO, SMRŠALA 24 KILE, POLA JE NEMA! EVO šta je izbacila iz ishrane, kako OVO pre nismo znali?(FOTO)

  0
  2656

  U ovom članku jedna tema koja je vrlo privlačna svim ženama, a to je, naravno, kako smršaviti na pravi način, vrlo brzo, a da pritom ne ugrozite vlastito zdravlje. Mnoge žene, njih čak 90%, odlučuju se za razne vrste dijeta, a da o tome uopće nisu informirane. Oni uopće ne znaju kako će dijeta reagirati na nečiji organizam i kako će sve općenito završiti.

  Mnogo ljudi koji su s novcem odlučuju se za plastičnu kirurgiju, odnosno kirurško smanjenje želuca, i to itekako može krenuti krivim putem, kao u slučaju oca Darka Lazića koji je podlegao ovoj operaciji. No, kako ne bi lutala, najbolja je opcija slušati osobu koja je prirodno uspjela skinuti višak kilograma, a ona koja je uspjela u cijeloj ovoj priči je Jana Todorović.

  U 3 mjeseca, malo po malo, izgubila je čak 14 kilograma, a ljeti je shvatila da ima 82 kilograma, što je sigurno puno kilograma na njezinoj visini. Počela je s kuhanom hranom, izbacila je sve prženo, a na slatkiše je morala zaboraviti, pa joj je to bilo najteže.

  Za doručak jede žitarice, jogurt i voće, taj ručak uglavnom nekoga kuha, a za večeru bijelo meso i jedno voće, a ovdje se neće zaustaviti, željela bi izgubiti još 2 kilograma.

  LEAVE A REPLY