Šta li je on UZIMAO dok je DECI IMENA DAVAO?! OVO je sramota i BRUKA za Srpsku pravoslavnu crkvu i SRPSTVO!

  0
  9098

  U današnje vrijeme vrlo je popularno davati djeci vrlo čudna i neobična imena. Neki to čine iz čiste opsjednutosti, dok mi imamo imena koja će svojoj djeci davati imena po omiljenim likovima iz TV serija i filmova, dok očevi inzistiraju na nekim imenima koja su povezana sa sportom ili glazbom. Međutim, nitko apsolutno ne pita dijete koje bi ime imalo, jer ga mora nositi do kraja života.

  U svijetu šou biznisa roditelji jednostavno misle na sve, pa je tako u Srbiji jedna Jelena Karleuša svoju kćer nazvala Atenom, jer je za taj grad veže vrlo lijepe uspomene. Primjera takvih ima mnogo, a onaj koji vodi cijelu priču je poznati srpski političar Čedo Jovanović, koji je svojoj djeci dao pojedina vrlo čudna imena za ovo područje.

  Vrlo je dobro poznato da je ovaj političar na svaki mogući način sam po sebi, znamo da je imao vrlo veliku ulogu u uhićenju velikog broja kriminalaca u akciji “Sablja”. Tada je stekao puno simpatija kod ljudi koji mu također ne vjeruju, jer na svim izborima dobiva vrlo malo glasova birača. Oženjen je suprugom Jelenom s kojom ima četvero djece.

  Može se reći da svo njegovo četvero djece ima hipi imena. Vjerovali ili ne, njegova djeca su nazvana: Anđelija Fejt, Jana Hart, Zora Fejt, i Mihajlo Lajf. Možete li samo pomisliti kako je djeci nezgodno kad negdje trebaju izgovoriti svoje pravo ime. Što mislite o tim imenima?

  LEAVE A REPLY