Srpkinja se udala za šeika iz Dubaija i rodila mu TROJE DECE! Ima milione, a POGLEDAJTE ŠTA SVAKO JUTRO RADI!

  0
  2464

  Za ovaj vikend jedna vrlo zanimljiva i poučna tema, kako ne možete jednostavno pobjeći od svoje sudbine gdje god se sakrili na ovom svijetu. Međutim, sudbina nekoga je vrlo loša, dok imamo i one sudbine koje se završavaju sretnim završetkom. Danas govorimo o djevojkama koje sanjaju da se dobro udaju i da u životu ne moraju više ništa raditi.

  U 90% slučajeva to ostaje samo u snovima, ali imamo i onih 10 posto koji ispunjavaju sve želje, kao i Srbin Jenei Bin Drai, koji se oženio pravim ravnim šeikom. Oni koji prate svijet modelinga sjetit će se da je Jelena bila Miss Jugoslavije, te da je nakon tog izbora nastavila svoj posao u svijetu modelinga.

  Imala je tako razne predstave širom svijeta, a kada je jednom prilikom posjetila Dubai, imala je sreću da je danas gleda njen suprug, a nakon emisije on joj je došao u susret, zabavljali su se samo 3 mjeseca i on ju je zaprosio . Danas već imaju troje djece, a iako ona danas ima milijune dolara na računu, i dalje radi 8 do 4 posla, a svako jutro za stolom u uredu čeka je motivacijska kartica.

  Nakon posla odlazi kući, kuha ručak i nema sluškinju. Nedavno je supruga dovela u Srbiju, kada ga je upoznala sa roditeljima. Evo kako izgledaju njih dvoje.

  LEAVE A REPLY