OVAJ MUSLIMAN JE BIO PRVA CECINA LJUBAV! 91 se udala za njega, u Sarajevskom Holidej Inu joj pustio nevinost na čaršaf! EVO kako danas izgleda…(FOTO)

0
2967

Jednostavno nikad nije dosadno pisati o Ceci Ražnatović, jer uvijek se mogu napisati neke nove teme koje su usko povezane s njom. Njezina rana mladost bila je povezana s glazbom, a sa 17 godina snimila je svoj veliki hit cvijet zanovetak. Odmah su joj se otvorila vrata pozornice, a djevojka iz sela odjednom je počela prodavati milijune primjeraka i ispunila je sve dvorane u Jugoslaviji.

Odmah su je počeli primjećivati ​​i nije nedostajalo udvarača i ljubavnih ponuda. No, svi misle da je njezina prva prava ljubav bila Željko Ražnatović, ali svi se varaju u tome, jer je Ceca prije njega imala dečke, ali i velike ljubavi, a s jednim je bila čak i u kratkom braku, a radilo se o tome Bosancu. Zove se Haro Samardžić.

Vjerovali ili ne, njih dvoje bili su u još kraćem razdoblju braka, ali ništa nije rečeno jer je to bilo skriveno od medija. Haro je održao disko u Švicarskoj, gdje je Ceca nastupala i tako su se upoznali. Prema navodima upućenih, prvu bračnu noć imali su u sarajevskom Holiday Innu, ali kasnije im se ljubav jednostavno raspala. Tijekom rata Haro je čak završio u logoru Batković, a priča se da je Ceca osobno došla, izvukla ga iz logora, dala mu novac i prebacila preko granice.

Naravno, Zelkjo Ražnatović Arkan nije sve to znao, jer da je znao da je Cecina velika ljubav, sigurno ne bi izvukao glavu iz logora.

LEAVE A REPLY