“JEDVA SAM ŽIVA, ja jedina nisam dobila 90.000 od Vučića…Kad prođe korona NEĆU IMATI ZA HLEB…SRAMOTA!”

0
1846

Ovih dana na svim internetskim portalima i društvenim mrežama postoji aktualna priča da estradne zvijezde više nemaju novca i da su sva svoja crna sredstva potrošila za teške dane. Jedan od rijetkih koji se nije žalio je pjevač Miroslav Ilić, koji je rekao da je tijekom života puno zaradio, te da sada uživa u svojoj ušteđevini, a za mjesečne troškove to može biti i do 3.000 eura.

S druge strane, Gianni, popularni folk pjevač, kao i nekolicina drugih, potpuno je nezadovoljan, a na rubu su bezobrazluka kada su rekli da ne mogu imati ni 10.000 eura za plaćanje osnovnih mjesečnih potrepština. To je definitivno razljutilo sve stanovnike Srbije koji žive od nekoliko stotina eura mjesečno, a posljednja su 2 dana doslovno bili na polu srama. S druge strane, tko zna, možda je to samo dobra vrsta oglašavanja.

Sve u svemu, Vlada Srbije ponovno ih je susrela jučer kada je odobrila jednokratnu novčanu pomoć u obliku 3 minimuma za sve estradne umjetnike, tako da su dobili po 90.000 dinara, što zasigurno nije mala brojka za ove uvjete. Većina ih je bila zadovoljna ovim brojevima, ali uvijek postoje iznimke pa tako i u ovom slučaju.

Maja Nikolić, popularna pjevačica, kaže da nije dobila tih 90.000 dinara pomoći, ima 22-godišnjeg sina koji ide na fakultet, kao i mlađe dijete do 14 godina, gdje su režije 300 eura mjesečno? Njezin bend, odnosno glazbenici koji rade za po 50 eura, nemaju posao i moraju prehraniti obitelj. Živi od dječaka kojeg je čuvala za svojih mračnih dana.

LEAVE A REPLY