PA IMA LI OVO DETE OCA? Karleušina ćerka pozirala OSKUDNO ODEVENA! Srpska javnost je ZGROŽENA! (FOTO)

  0
  3411

  Prije samo 2 dana pisali smo o Jeleni Karleuđi i njezinim dramama i skandalima, s kojima se uvijek uhvati u koštac kad joj ponestane pažnje, bez kojih jednostavno ne može funkcionirati. Hato nije ni čudo kad vidimo da je na Instagramu prati preko milijun sljedbenika, koji jedva čekaju njezine zanimljive fotografije i priče. U mnogim slučajevima napada svoje kolege iz različitih razloga.

  Nije joj teško posvađati se s nekim super poznatim kolegama ili skočiti na nos, samo da bi dobila potrebnu pažnju koja joj je prijeko potrebna. Prije nekoliko dana počela je pucati na novinare s kojima je ušla u dvoboj, jer su u naslovima napisali “folker” za Jaya Ramadanovskog. Napisala im je sve i svašta, a na kraju ih nazvala pogrdnim imenima, odnosno da smrde.

  Sad ponovno trese cijeli Balkan, ali ovaj put vjerovali ili ne sa svojom mlađom kćerkom Athenom, koja je ljubav prema medijima pobrala od svoje majke, pa je već skupila preko 100 000 sljedbenika. Išla je majčinim stopama, a već je krenula sa zdravom prehranom i ima savršenu liniju, iako ima samo 15 godina. Karijera joj nije pjevanje, ali okrenula se manekenstvu, odnosno fotomodelingu.

  Sada je iznenadila sve kad je pozirala ispod božićnog drvca, ali ono što je iznenadilo javnost bio je stajling koji uopće nije primjeren njezinoj dobi. Naime, gore je imala košulju, dolje novogodišnje čarape, ali zato joj je cijelo bedro blistalo poput majčine. Pitamo se samo što na sve ovo kaže Duško Tošić?

  LEAVE A REPLY