JEDNA OD NAJPOZNATIJIH GLUMICA IZGLEDA JEZIVO! Propala totalno, ĆELAVA! Ne liči na sebe, PAŠĆETE U NESVEST kada vidite koja je glumica u pitanju…(FOTO)

  0
  2754

  U današnjem članku nećemo pisati o kruni o kojoj uvijek puno pišemo i koja je sastavni dio svih mogućih vijesti na internetskim portalima i društvenim mrežama. Danas se dotičemo svjetski poznatih zvijezda, koje je zub vremena jednostavno ugrizao ili su se razboljeli ili su uništeni plastičnom kirurgijom kao i većina.

  Danas ćemo se dotaknuti glumaca koji globalno imaju vrlo težak posao, jer im je svako snimanje na svaki mogući način potpuno drugačiji karakter. Polazeći od oponašanja same osobe, pa u nekim situacijama glumac ili glumica moraju biti u potpunosti transformirani, moraju se puno udebljati ili izgubiti. Dakle, imamo neke glumce, poput novog Jokera, koji je izgubio preko 42 kilograma, a nije ličio na sebe.

  Zato kad netko osvoji Oscara, u potpunosti to zaslužuje, s obzirom na sve okolnosti koje ga okružuju. Tako danas govorimo o super popularnoj holivudskoj glumici Michelle Pfeiffer, koja je 2007. glumila u super filmu “Zvjezdana prašina”, imala je ulogu vještice i morala je postati potpuno drugačija nego što izgleda u prirodi. Njezin lik se zvao Lamia, a nedavno je objavila sliku sa tog snimanja i zahvalila svima, posebno pminkerima koji su od nje napravili pravu vješticu.

  Tko bi mogao pomisliti da je ovo sjajna Michelle Pfeiffer? Prema glasinama iz studija, ovdje je provela više od 4 sata kako bi izgledala ovako. Vaša mišljenja o svemu, i jeste li pogledali ovaj film i kako vam se svidio?

  LEAVE A REPLY