Ilić izjavio kako mu treba 3.000 evra da preživi, sad se oglasila i Đanijeva žena: “Nama 3 hiljade ne može biti, jedino AKO SE GREJEMO NA SMEDEREVAC! Ja bez 10.000 NE MOGU DA FUNKCIONIŠEM!”

  0
  1094

  Vjerujemo da nema potrebe pojašnjavati tko su 2 lika na slici, jer ih je dvoje, odnosno ovaj bračni par zadnja 2 mjeseca u svim medijima i društvenim mrežama sa svojim biserima oko krize izazvane virusom korone. Prvo je počelo kad je Slađana, Giannijeva supruga, rekla da su u velikoj nevolji jer nisu imali više od 100 eura dnevno, te da im je bilo jako teško jer su im troškovi svakodnevno bili 10 puta veći.

  Tada je cijelu balkansku javnost iznervirao Gianni kad se požalio Kuriru da mjesečno nema 20.000 eura za plaćanje rata kredita za 3 nova stana koja je kupio sinovima, u luksuznom naselju Beograd na vodi. Dobro znamo tko sve tamo živi i koliko zapravo košta samo jedan četvorni metar ovog stana. Na kraju su još više razbjesnili javnost kad su rekli da će morati prodati jedan stan da bi platili rate, a njih će dvoje biti prisiljeni živjeti u skromnoj obiteljskoj kući.

  Željeli oni biti smiješni ili ne, ili čak pomalo ironični, ali trebali bi znati kolika je prosječna plaća na Balkanu. Zato i ne čudi koliko je javnost bila zgrožena takvim izjavama. Na sve ovo jučer je odgovorio i Miroslav Ilić rekavši da su mu mjesečni troškovi oko 3.000 eura. Kaže da nekako zapne, malo tu i tamo, pa možete živjeti, a ne bi ga ni imao da nije imao ušteđevinu od prije.

  Sada se Slađana ponovno javila i rekla da ne mogu imati 3000, jer im treba najmanje 10 000 da bi platili sve poreze i živjeli skromnim životom na mjesečnoj razini.

  LEAVE A REPLY