ŠOK PRIČA IZ BRESTAČA! Prokletstvo Lazića: Podigli kuću na groblju, a onda se počele dešavati JEZIVE STVARI!

  0
  1060

  U nastavku današnjeg članka govorimo o Darku Laziću koji je u posljednjih nekoliko dana pretrpio najveću bol koju čovjek može doživjeti, a to je sigurno gubitak jednog roditelja. Darko Lazić prije 3 dana pokopao je oca koji je otišao puno prije nego što je trebao. Podsjetimo, kopirao je svog sina, a želio je dotjerati liniju i operiran je na želucu.

  Međutim, nakon operacije samo jednog dana, njegovo zdravstveno stanje se jako pogoršalo i iznenada je završio na intenzivnoj njezi. Puno je stariji od Darka i normalno je da njegovo tijelo više nego teže prihvaća ovu naizgled vrlo normalnu operaciju. Međutim, što učiniti, baš tako i treba biti. Dejan Aćimović, stanovnik Brestača, kaže da je Lazićeva kuća sagrađena na groblju i da im se zato stalno događaju velike tragedije.

  Sve je krenulo od činjenice da se Darko Lazić razveo od Ane Sević, tako da je 2018. njegov prvi rođak Dejan umro u prometnoj nesreći, a onda bi i sam Darko mogao izgubiti glavu krajem iste godine, kada je doživio stravičnu prometnu nesreću. Zadnja kap koja je prelila čašu bila je smrt njegovog oca, a susjed Dejan siguran je da je to bilo zato što je njegova kuća sagrađena na samom groblju, što zasigurno nije dobro.

  LEAVE A REPLY