DOŠAO I NJOJ KRAJ! Angela progovorila o svojoj TEŠKOJ bolesti:” Nadam se da ima života i posle…”

  0
  4496

  Danas se malo usredotočujemo na svjetske dužnosnike koji su vrlo veseli i odijevaju se na svjetskoj političkoj sceni, a prva stvar na koju možete pomisliti kad pomislite na utjecaj je njemačka kancelarka Anglea Merkel. Vjerujemo da polovica vas ne zna tko je njemački predsjednik, ali svi vrlo dobro znate tko je Anglea Merkel. Žena koja je u središtu svjetske ekonomije.

  Odobrava zajmove, odobrava razne vrste pomoći i općenito kontrolira standard svih zemalja u Europi, osim Ujedinjenog Kraljevstva i skandinavskih zemalja, jer su oni priča za sebe. Međutim, i ona je u zdravstvenim problemima, jer je u posljednjih nekoliko mjeseci imala napadaje drhtavica, bilo da se ona poput nje nikad ne predaje, te misli da će odslužiti svoj mandat do 2021. godine.

  “Mislim da imam vrlo dobar i snažan duh, vjerujem u sebe i bez obzira na svoju bolest, uvjeren sam da ću svoj mandat moći predstaviti do 2021. godine, odnosno do njegovog kraja i u prosincu. Vrlo je dobro poznato da je Angela Merkel imala te napade u javnosti pred TV kamerama, ali nikada nije željela da se tema pokreće.

  No, uvijek joj je vruće i pred kamerama, no kako tvrdi, kad je napadne, jedva stoji na nogama. To se najbolje vidjelo kad je, dočekujući strane delegacije, jednostavno morala sjediti na stolici, jer nije mogla stajati zbog snažne podrhtavanja. Vaša mišljenja o Angeli Merkel?

  LEAVE A REPLY