SVI U ŠOKU! Popularni RADAŠIN SE BORI ZA ŽIVOT: Prve slike iz bolnice, na žalost….(FOTO)

  0
  3296

  Još uvijek smo u znaku virusa korone, koji je sigurno poletio u posljednjih gotovo godinu dana. Svakog jutra kada otvorimo internetske portale, čitamo samo vijesti o broju zaraženih kao i broju umrlih. Ono što zabrinjava u posljednje vrijeme je da je sve više mladih završilo na respiratorima, tako da u ovom slučaju oprez nikada ne smije nedostajati.

  Veliki broj poznatih ljudi razbolio se od covid 19, a mnogi od njih su umrli. Čak i oni koji se oporave, imaju vrlo ozbiljne posljedice i vrlo brzo se umore, a svi uglavnom imaju problema s plućima, pa još jednom, kamo god krenuli, nosite zaštitne maske. Radoš Bajić, poznati srpski glumac i redatelj, poznatiji po ulozi Radašina u seriji “Selo gori, a baka postaje sve češća”, bio je vrlo oprezan u zaštiti od same zaraze.

  Međutim, čak ga ni to nije spriječilo da se razboli i bude pozitivan na covid 19. Kako je rekao, bio je vrlo oprezan i gotovo nikada nije skinuo masku. U izolaciji je 8 dana, a u bolnici je posljednjih 6 dana i prolazi kroz vrlo teške trenutke. Trenutno je u KBC Bežanijska Kosa, a oduševljen je medicinskim osobljem, koje vrlo dobro radi oko samih pacijenata.

  Kako mu je rekao glavni liječnik, koji ga vodi na liječenje, do Nove godine trebao bi biti poput novog čovjeka, ali ne bi smio nigdje izlaziti dok se sve ne smiri na vrijeme. Također mu je zabranio cigarete bez kojih apsolutno ne može živjeti, ali što je tu?

  LEAVE A REPLY