Stigle NAJNOVIJE informacije o Nadi Obrić: “Tuga, na žalost, ISTINA JE…”

  0
  3677

  U nastavku današnjeg članka vrlo tužna priča o sjajnoj pjevačici Nadi Obrić koja je obilježila set 80-ih godina prošlog stoljeća. Veliki broj hitova je za nju, k, što joj je dalo puno pravo da bude nazvana najvećom pjevačicom ikad. Sredinom 90-ih polako se počela povlačiti sa scene, jer je izašla iz trenda, a polako joj je počelo i pozlivati.

  Podsjećamo, prije nekoliko godina razvila je tumor i liječila se vrlo velik broj godina u Srbiji, gdje je imala dvije operacije, ali nisu imale učinka, a bila je u sve težem stanju. Kad je njezina kći vidjela da je vrag odnio šalu, dovela ju je u Beč, pronašla najbolje liječnike za ovo područje i podvrgnuli su je vrlo složenoj operaciji koja je na kraju pokazala vrlo dobre rezultate.

  Itana Pavičević njezina je kći koja je definitivno bila s majkom kad joj se zlokobna bolest vratila u lipnju. Tada se cijela pozornica molila za nju, a Nada se, zahvaljujući svojoj disciplini, uspjela boriti protiv ove zlokobne bolesti. Puno je hodala, zdravo se hranila, a sada napokon ima dobre vijesti za sve svoje obožavatelje.

  Tumor se definitivno povukao i napokon se može posvetiti onome u čemu je najbolja, a to je zasigurno lijepa i kvalitetna pjesma. Vaša mišljenja o Nadi Obrić?

  LEAVE A REPLY