Šaban i Cuca imaju “VRELI SNIMAK”: Sve pršti od akcije, Šaban je MOMAČKI odradio 7 dana pre tragičnog događaja… (VIDEO)

  0
  1742

  Uskoro će se navršiti dvije godine otkako je veliki folk pjevač Šaban Šaulić slučajno izgubio život. Ponovno je bilo kao u slučaju Jaya i Bore Drljače i Sinana Sakića u nedjelju, 14. veljače 2019. Nije imao strpljenja čekati avion iz Njemačke, već je sjedio u automobilu sa svojim klavijaturistom i kumom, a to je bio njegov fatalni potez.

  Izašli su na autocestu i na njih se zabio Nijemac s turskim državljanstvom, a njega je doslovno prignječilo pola automobila. , Šaban i njegov glazbenik umrli su na licu mjesta, dok je njegov kum zadobio teške tjelesne ozljede, a sljedeća 2 mjeseca proveo je u bolnici. O velikom Šabanu Šauliću znalo se sve, sve pojedinosti iz njegovog privatnog života, ali neke su stvari izašle na vidjelo tek nakon što je umro.

  Tako se njegov intimni život rasprodao, a javila se i ljubavnica, kojoj je mogao biti otac, Ivona Negovanović Cuca, tvrdeći da još uvijek imaju sina. Iz tog razloga prijetila joj je Goca Šaulić, pa čak i smrt. Neka čudovišta došla su joj na vrata i zaprijetila da će je likvidirati. Na kraju se ispostavilo da su njih dvoje bili u intimnoj vezi posljednjih 15 godina Shabanova života.

  Pomogao joj je u pjevačkoj karijeri, a na kraju se to pretvorilo u jednu veliku romansu. Koliko su bili intimni, pogledajte u nastavku.

  Klikom na sljedeći link pogledajte OVDJE

  LEAVE A REPLY