EVO koliko je Vučić bezobrazno bogat, SPREMITE SE! Kad vidite šta sve poseduje, OSTAĆETE U ČUDU! (FOTO)

  0
  2867

  Aleksandar VUčić je netko tko je vrlo medijski eksponiran, nemojmo se lagati, onaj tko se voli pojavljivati ​​u medijima. Ima razloga za takvo što, jer je realno Srbija najaktivnija što se tiče svih balkanskih zemalja u pogledu pomoći svojim građanima u posljednjih godinu dana, koliko traje cijela priča s covid 19.

  Niti jedan predsjednik u regiji nije došao na takvu ideju. Zbog toga je itekako zaslužio i stekao povjerenje građana koji mu itekako idu u prilog.Prikupio je preko 2 miliona glasova i na taj način ponizio Đilasa koji u Srbiji nije prikupio ni 10% svih glasova. Ono što malo ljudi u regiji zna. je imovinska karta predsjednika Srbije. Ono što se sigurno zna je da je Aleksandar Vučić iz dobrostojeće obitelji i da nikada nije imao problema sa svojim postojanjem.

  Kasnije je u stranci stao na noge s Vojislavom Šešeljem, a sam mu je predsjednik pomogao da kupi prvi samostalni stan prije nego što se oženio suprugom. Tako njegovi roditelji imaju trosoban stan na Vračaru koji se procjenjuje na 240.000 eura, a njegov otac ima još jedan stan i garažu u centru Beograda, a procjenjuje se na 80.000 eura. Kad Sae sve zbroji i oduzme, on i njegovi roditelji posjeduju nekretnine vrijedne oko 1,3 milijuna eura.

  Treba napomenuti da je njegova prva supruga naslijedila stan od 90 kvadrata kad su se razveli. Vučić ima jednu vikendicu zajedno s ocem. Uvjerite se i sami.

  LEAVE A REPLY