Došao đavo po svoje! NEMA SNAGE DA USTANE! Otkriveni svi detalji Jelenine TEŠKE OPERACIJE!

  0
  1652

  Jelena Karleuša je netko koga mediji jako vole i koja, unatoč svim svojim snažnim ispadima, izvrsno kontrolira sve medije te joj jednostavno treba skinuti kapu. Po zanimanju je pjevačica, ali cijelu je karijeru gradila na dramama i skandalima, a kada joj dodamo i sudjelovanje u žiriju Zvezde Granda, dobivamo vrlo uspješnu javnu osobu.

  Udana je za Duška Tošića, s kojim ima dvije kćeri, ali od prošle godine njihova bračna zajednica je na vrlo klimavim nogama, jer jednostavno nakon njene AFERE S BH FUDBALEROM Ognjena Vranješa, kada su njihovi detalji afere došli u medije i nikad više neće imati brak, kao do sada. Nameće se opcija da su ostali u braku samo zbog svojih kćeri, i tu cijela priča završava.

  Vrlo je dobro poznato da su Jelenine društvene mreže vrlo moćno oružje, jer samo na Instagramu ima preko milijun sljedbenika, a tamo se neprestano reklamira, bez obzira na sve. U proteklih godinu dana mogli ste vidjeti sve i svašta, a čim joj je popularnost malo pala, vrlo brzo se oglasila novim statusom, što je šokiralo gotovo cijelu balkansku javnost. Nije to učinila samo jednom, a svaki put je imala cilj u sredini.

  No, sada je Jelena Karleuša u manjim zdravstvenim problemima, a možete pretpostaviti da je to objavila i na Instagramu.Tako je danas objavila i rekla da je imala manju operaciju, jer je morala operirati miome, koji su postali vrlo komplicirani. Želimo joj brz oporavak.

  LEAVE A REPLY