Atina Tošić počela PROFESIONALNU manekensku karijeru: Pa crna Karleuša, ŠTA SI URADILA OVO SA DETETA?! Pa na šta ovo liči? (FOTO)

  0
  2399

  Vrlo je dobro poznato da je Jelena Karleuša zaista mala od skandala. Svi dobro znamo kako je cijela njezina karijera započela sredinom 80-ih da je uvijek voljela biti u središtu pozornosti. Ponekad bi udarila pjesmu, ali u većini njezinih sjajnih trenutaka bili bi prisutni samo skandali i skandali. Žena je jednostavno na tome izgradila karijeru i na tome joj treba čestitati.

  Ono što joj i danas dobro ide jest dobar osjećaj za styling i ona je uvijek šokirala cijelu javnost svojim stilom odijevanja, no mora se priznati da je uvijek imala ukusa za takve stvari. Čak su je i prošle godine na poznatoj američkoj televiziji uspoređivali sa sjajnom Kim Kardadjian i Jennifer Lopez.

  Razlog je bio taj što su njih dvoje, vjerovali ili ne, kopirali veliku srpsku divu i na tome joj također treba čestitati. Iako već imaju 42 godine, mora joj se priznati da uvijek ima vrlo dobru liniju, a kao što je uvijek tvrdila u medijima, budite vrlo oprezni što uopće jede. Zbog toga je njezino tijelo savršeno na slikama na Instagramu, iako je mnogi optužuju da je pristalica foto shopa.

  Sve je to u velikoj mjeri prenijela na svoje 2 mlađe kćeri, koje izgledaju lijepo za svoje godine, a starija Nika sada je krenula putem fotomodela. Na Instagramu je već prati preko 100 000 sljedbenika, a već je imala prve foto sesije. Pogledajte kako to izgleda i dajte nam svoja mišljenja.

  LEAVE A REPLY