POČINJE HAOS! Procureo Džejev testament, otkriveno šta je sve imao, i KOME SVE OSTAVLJA?!

0
2250

Nažalost, kad god netko umre, vrlo se brzo pojave neugodne teme, a to je sigurno ostavinski spor i podjela imovine, a ako je taj netko imao vrlo veliko nasljedstvo, tada počinju svađe i neugodne scene. Počinju se pojavljivati ​​i rođaci koji nikada nisu postojali na karti. Svi se sjećamo događaja od prije 2 godine, kada je Šaban Šaulić preminuo, kada je Goca Šaulić pokazala svoje pravo lice.

Ispalo je totalno nepravedno prema Šabanovom vanbračnom sinu Robertu, koji se pojavio tek na sprovodu njegovog oca, i doslovno ga je otjerala, a ako se dobro sjećate, jednom mu je dala 50.000 maraka da ne traži Šabanovo prezime, računajući da kada zatim na podjelu imovine. Sad je Džej Ramadanovski preminuo, a nekoliko dana kasnije započela je rasprava o tome koliko Džej ima godina i što je uopće imao?

Na sprovodu se pojavio velik broj ljudi, a bilo je puno kolega koji su ga posljednji put došli isprati. , ali kako je u srcu poznavao Džeja, vrlo dobro zna da je to podijelio s dobrim ljudima koji nisu imali što jesti. Podijelio je i šaku i kapu, što je više nego sigurno.

Ono što je sigurno ostalo je njegov stan na Dorćolu, koji će zasigurno dijeliti njegove dvije kćeri. Živio je poput boema, a umro je poput boema.

LEAVE A REPLY