Medicinska sestra u sred kovid bolnice, POKAZALA SISE! Zbog OVE SLIKE je popila MOMENTALNI otkaz! ŠTA JE OVO? (FOTO)

  0
  3747

  Kako je cijela priča s covid 19 započela, svjedoci smo svega što se događa u cijelom svijetu. Imali smo puno neugodnih situacija s cijelom pričom o covid 19 i vjerujemo da se svi sjećate početka ove godine kada je covid 19 opustošio cijelu Italiju. Tada je 79-godišnjak došao na pregled, sjeo u čekaonicu i tamo proveo cijeli dan, a nitko ga nije primijetio.

  Tek kad je sobarica navečer očistila cijelu bolnicu. primijetila je da se čovjek uopće ne miče. Kad ga je pokušala premjestiti, shvatila je da muškarac ne diše i da je nažalost umro na bolničkoj klupi. Nakon naknadnog pregleda video nadzora primijećeno je da se cijeli dan nitko nije obraćao siromahu. Prije nekoliko dana u Rumunjskoj, vrlo gadna stvar, kada se saznalo da su glavni liječnik i medicinska sestra imali odnos u bolnici, koja je namijenjena pacijentima s kovidom.

  Danas priča koja nam opet dolazi iz bolnice, ali ovaj put iz Amerike, točnije iz New Yorka. Ondje je medicinska sestra po imenu Brenda Volley otpuštena iz lijepe bolnice kada je na društvenim mrežama pokazala sliku dojke. Nije imala šanse, unatoč činjenici da je radila smjene 24 sata, kako bi štedjela za svoj stan.

  Naime, našalila se s kolegom u noćnoj smjeni, a u jednom je trenutku uzela majicu i rekla samo da su njih dvoje živi i zdravi. Sutradan je dobila otkaz. Bila je bijesna zbog svega ovoga, ali krivila je sebe.

  LEAVE A REPLY