KRISTIJAN JE PREBIO KO MAČKU, ULETELO I OBEZBEĐENJE! Zaleteo se preko stola, nisu ga mogli OBUZDATI! Letele pesnice na SVE STRANE! (VIDEO)

  0
  4963

  Sigurno je prošlo 7 dana da nismo imali događaja u Zadruzi, sve je bilo apsolutno mirno, ili kao što znamo u reality emisijama, kao i u stvarnom životu, sve je to zatišje pred oluju, tako je bilo i ovaj put. Vrlo je dobro poznato zašto je Željko MItrović unovčio Kristijana Golubovića čak 350.000 eura za sudjelovanje u ovoj sezoni.

  Prvo i najvažnije, dobit će vrlo veliku publiku, što se ispostavilo kao jedna velika istina, a zatim će služiti kao tampon zona između klanova koji se stvaraju u Zadruzi svake sezone. Ove sezone to su majka i kći Kulićka s jedne, dok su Vladimir Tomović i Lepi Mića s druge strane. Njih su dvoje puno pametniji radeći cjelokupnu praksu u ostatku Zadruge i pokušavajući se galantno riješiti konkurencije.

  Svi se sjećamo kako se Miki Đuričić protjerao, kada je nakon provokacija jednostavno napao Lepija Mića kojeg je udario i tako sebi potpisao smrtnu kaznu i kao pluta izletio iz Zadruge. Ovaj put Ana Bulatović napravila je problem, jer se nije htjela držati pravila u kući, a onda je Kristijan Golubović uzeo pravdu u svoje ruke.

  Skočio je preko stola i počeo se fizički obračunavati s njom. Bacio je i boce vode na nju, a od većeg skandala i premlaćivanja nasmrt ga je spasilo osiguranje koje je odmah reagiralo i smirilo cijelu situaciju. Christian je vikao na nju jer je bio nezadovoljan kako se ona ponaša u cijeloj ovoj priči. Pogledajte kako je sve to izgledalo.

  LEAVE A REPLY