Bolničar ukrao novčanik od pacijenta obolelog od korona virusa: SKAMENIO se kada je pogledao u ličnu kartu, GDE SAD POBEĆI?

  0
  2828

  Ovoga prvog radnog dana u tjednu ponovno imamo posla s virusom korone, koji nas dočekuje iz svih mogućih kutova. Jednostavno svako jutro kada otvorimo internetske portale, samo čekamo kada ćemo vidjeti neke nove mjere koje su uvedene i kako će nas svakog trenutka zaključati u svoje kuće. Brojevi samo rastu, i unatoč tome što se ljudi pridržavaju svih mjera, opet posljednjih 20 dana brojevi brzo skaču.

  Puno smo puta pisali o neobičnim situacijama iz cijelog svijeta što se tiče bolnica i medicinskih radnika. Svakako trebaju skinuti kapu, jer se vrlo dobro sjećamo početaka pandemije s covid 9, kada su neki medicinski radnici jednostavno otišli kući na nekoliko dana van opsega posla. Uvijek su na prvoj crti bojišnice i zasigurno su prvi na udaru kada je riječ o bolesti kovida 19.

  Međutim, da uvijek postoje vrlo čudni i nemilosrdni ljudi, posebno u svijetu medicine, pokazuje i slučaj koji ćemo vam prenijeti kasnije u današnjem članku. Naime, bolničar iz talijanskog grada Bergama ukrao je novčanik i kreditne kartice svom pacijentu, nesretnom muškarcu koji ima 66 godina i koji je zaradio covid 19. Pacijent je stigao s opasnom upalom pluća, a liječnik koji ga je primio uzeo je novčanik i na njega potrošio punih 6000 dolara.

  Pacijent je vrlo brzo prebačen na intenzivnu njegu, gdje je nažalost vrlo brzo umro. Za bolničara je sve prošlo u redu, jer nitko nije mogao provjeriti njegove lopovske aktivnosti. Međutim, kad je njegova obitelj provjerila karticu, primijetila je neobične transakcije, a 41-godišnji bolničar uhićen je sa svojim 23-godišnjim partnerom. Novac su potrošili u kupovinu.

  LEAVE A REPLY