ZBOG NJE Crnogorci sline na sve strane: Ona je NAJLEPŠA odbojkašica na svetu, muškarce OSTAVLJA BEZ DAHA! (FOTO)

0
1879

Sportaši se danas u nekim sportovima jednostavno ne daju gledati zbog svoje velike ljepote, a ono što se sigurno zna je da su oni najzgodniji i najljepši u svijetu košarke i odbojke. Visoki su preko 1,80 i svojom visinom ulijevaju dozu straha nekim muškarcima, ali onaj pozitivni. Visoke i lijepe žene uvijek su dominirale kroz povijest u bilo kojoj sferi života.

Lijepa žena oduvijek je bila motiv za dobar film, dobar video ili jednostavno dobra inspiracija za neku kvalitetnu sliku. Zbog lijepih žena kroz povijest su vođeni mnogi ratovi, izgubljene su glave i bez obzira kako se okrenuli, muškarci jednostavno ne mogu zamisliti svoj život bez njih, bez obzira koliko im zvučali u određenim trenucima.

Danas žene puno ulažu u sebe i u svoj izgled, a u svijetu poznatih osoba koje imaju koji euro više, ne žale što su uložile u plastične kirurgije samo kako bi izgledale ljepše i što privlačnije suprotnom spolu. Neki na tome puno zarađuju, a danas govorimo o djevojci iz Crne Gore koja igra odbojku, a može komotno raditi kao fotomodel i model.

Zove se Tatjana Bokan, koja igra za talijansku Regginu, ali redovita je i u utakmicama svoje reprezentacije Crne Gore, jednostavno odiše stilom, elegancijom i ljepotom kakve se rijetko viđaju na sportskim terenima. U slobodno vrijeme bavi se i modelingom.

LEAVE A REPLY