“STAVILA MU RUKE NA STOMAK I REKLA DA JE TRUDNA!” Zbog njegoša je Medlin ZAMRZELA sve Srbe: On saznao da je ORGIJALA SA PETORICOM NJEGOVIH DRUGARA

0
2853

Danas govorimo o političaru koji je na ovim prostorima definitivno zaboravljen. Njeno ime je Madeleine Albright, a bila je na čelu bivše Jugoslavije u razdoblju 1992.-1995. U Srbiji je bila posebno omražena jer je bila jedan od glavnih okidača za bombardiranje ove zemlje 1999. godine. Može se reći da ni ona prema njima nije imala neke posebne simpatije, a danas vam donosimo razlog zašto je sve bilo tako.

Rođena je 1937. u Pragu, a otac joj je bio američki diplomat, koji je radio u Beogradu iz kojeg je morao napustiti 1939. jer su predratni događaji i kuhanje već započeli od strane Njemačke i Adolfa Hitlera koji će da se vrlo brzo pretvori u 2. svjetski rat. Ono što vrlo malo ljudi na svijetu zna je da joj je ostala gorka tableta s ovog područja, a riječ je o mladiću koji je iz Nikšića, iz Crne Gore.

Sve se dogodilo 1954. godine, a mladić se zvao Njegoš, čak ga je te godine dovela s prijateljima kod oca u Beograd na proglašenje ponovne diplomacije od strane Amerike, a njezin će otac tu dužnost obavljati drugi put. Na recepciji je upoznala i majora Athertona, koji je bio u stožeru Draže Mihailovića, bio je puno stariji od nje, ali već je počeo plesti mrežu oko nje, jer je iz aviona bilo očito da voli žuriti.

Njegoš je otišao na godišnji odmor, a ona mu je stavila ruku na trbuh i rekla da je trudna, ušao je u voz kao opeklina, jer je dobro znao kakva joj je priroda. Kad se vratio u Beograd, najbolja prijateljica rekla mu je da je spavala s četvoricom njegovih prijatelja.

LEAVE A REPLY