Kako je nije stid? Koji klinac su Džeja sahranili u Aleji zaslužnih građana? Javno se oglasila Karleuša…

0
3755

Jay Ramadanovski napustio nas je u 56. godini, vrlo rano, ali svemu tome može zahvaliti zbog vrlo lošeg zdravstvenog stanja. Neuredan način života, puno poroka alkohola i cigareta koje je neumorno unosio u sebe, doveo je do činjenice da jednostavno veliki Jay nije mogao nastaviti s ovim načinom života. U posljednjih nekoliko godina nije imao niti jedan koncert, upravo zato što ga je glas totalno izdao.

Kao što je njegov zet Adil Maksutović rekao jučer na sprovodu, riječ je o čovjeku koji je imao jedinstven glas, a time je i rođen, nije bilo šanse da tako nešto naučite. I sam je puno naučio od njega, a puno i ukrao. fazona, i samo njemu se može zahvaliti zašto je danas tako dobar pjevač kakav je. Jay je jučer pokopan u Aleji zaslužnih građana, a noge njegovih kolega i prijatelja došle su da se oproste od njega.

Na sprovodu je odsvirao 50 violina, baš onako kako je želio, svirala mu je “Nedjelja”, a mnogi su pustili i suzu kad je pao u rak. Međutim, naši ljudi jednostavno nemaju načina da udovolje. Mnogi su na društvenim mrežama pitali, kako je Jay zaslužio da ga pokopaju u Aleji zaslužnih građana? Tu su pokopani Ivo Andrić i drugi književnici, a kako može biti narodnjak u njihovom društvu?

U njegovu je obranu stala i Jelena Karleuša koja je rekla da je on jedino rijetko svjetlo po ovom mračnom vremenu koje nas okružuje. Odrastao je u domu, a odlazi kao legenda. Pogledajte i sami što je tamo napisala.

LEAVE A REPLY