STRUČNJACI TVRDE! Ovo je jasan znak da ste PRELEŽALI KORONU, a da to niste ni znali

  0
  10469

  A u današnjem članku govorimo malo o covid 19, koji je doista ušao u sve moguće pore društva, i može se komotno reći da je to definitivno virus korone, a opet nešto mnogo jače od samog virusa. Počeo je diktirati svjetsku ekonomiju, događaje u svim dijelovima društva, a ono što je najgore od svega je to što je puno ljudi ostalo bez posla i iz cijele ove situacije nema izlaza.

  Tako su prije nekoliko dana sve društvene mreže objavile sliku iz Teksasa na kojoj kilometri vozila čekaju na podjelu osnovnih namirnica za sve ljude koji su ostali bez posla, a koji zapravo nemaju što jesti. Podijeljeno je gotovo 9.000 osnovnih obroka, kao i zabave za nadolazeći Dan neovisnosti. Danas se malo bavimo nekim stvarima za ljude koji ne znaju da su uopće imali virus korone.

  Naime, skupina stručnjaka s izraelskog Medicinskog instituta za zdravlje provela je vrlo velik broj analiza i došla do nekih i više nego presudnih zaključaka. Tako su zaključili da svi oni koji polože krunu na noge, a da to ni ne znaju, nakon toga proživljavaju razdoblje od barem mjesec dana opće slabosti i slabosti. Ti su liječnici napravili analize na preko 200 pacijenata koji su podvrgnuti koroni, pa je općenito problem svima zapravo samo disanje.

  Vrlo otežano disanje, s malo povišenom temperaturom. Najgore od svega je što svi oni koji su imali blaži oblik infekcije imaju puno veća oštećenja pluća, a oni koji su bili teže bolesni izlaze iz cijelog procesa puno lakše.

  LEAVE A REPLY