STRAŠNA ISPOVEST SRPSKE PEVAČICE: “Džaba mi milijarde kad nemam dece, kupila bih jedno, al nema..”

  0
  2786

  Danas govorimo o jednoj vrlo tužnoj stvari s kojom danas ima problema većina bračnih parova. To je naravno nemogućnost da jedan od roditelja ne može imati djecu, a onda postoje problemi u braku. Nervoza, s jedne strane kriveći da je taj dug kriv, pa se ponekad i razvedemo, jer to je sigurno dijete, poanta cijele priče koja se zove brak.

  A u svijetu estrade, naravno, imamo takve priče, samo što se o njima uopće ne govori toliko u javnosti. Jedna od onih koja je odlučila otvoriti dušu je bh. Pjevačica Branka Sovrlić. Bila je vrlo popularna 90-ih, imala je sjajne pjesme i sjajnu karijeru, ali onda se odlučila udati i glazbu staviti u drugi plan.

  Ona i njen suprug osnovali su vrlo unosan posao, a to je restoran koji su kasnije oplodili, pa su otvorili još par, tako da ih danas imaju u svim većim gradovima na Balkanu. Puno zarađuju, ali jednostavno ne mogu imati djecu. Pokušali su posjetiti vrlo velik broj medicinskih centara, ali nigdje nije uspjelo.

  Kako kaže, milijuni, zlato, svila i baršun su vam beskorisni kad ne možete imati djecu. Kako kaže, Bog vam daje s jedne, ali oduzima s druge strane. Od brata ima dvoje djece, koje voli i brine o njima kao da je njezino.

  LEAVE A REPLY