Nakon Drljače i Tozovac, ESTRADA NA NOGAMA! Svi zaprepašteni, stigle tužne vesti, “Na žalost, ISTINA JE…

  0
  4271

  U današnje vrijeme ima puno novokomponiranih pjevača, tako da na prste jedne ruke možete nabrojati kvalitetne i one koji nešto obećavaju u budućnosti. Teško će biti ponoviti jednog Šabana Šaulića, ili Miroslava Ilića. Najžalosnije je što nas svi napuštaju jednog po jednog, ali što je najvažnije, njihove pjesme ostaju zauvijek kako bi nas podsjećale na njih.

  Prije mjesec dana napustila nas je još jedna legenda, a to je sigurno Bora Drljača, koji je ostavio neizbrisiv trag na balkanskoj glazbenoj sceni. To ga je koštalo njegove nediscipline u životu, a nakon puno zdravstvenih problema jednostavno ga je presjekla tromboza noge koja ga je na kraju odvela u grob.

  Danas govorimo o još jednoj legendi, a to je Predrag Živković, u narodu poznat kao Tozovac. Riječ je o čovjeku koji je na sceni više od 40 godina, a neke od njegovih sjajnih pjesama, poput “Mirjane”, i danas se rado pjevaju na narodnim svečanostima. No, karijera mu je zadnjih nekoliko godina zamrznuta, a glavni razlog je njegovo zdravlje, koje se jako zakompliciralo jer je operirao karotidu, pa mu je glas u velikim problemima.

  Sad samo pjeva, a liječnici su mu čak predložili operaciju glasnica, jer je u vrlo lošem stanju. Kako je izjavio za srbijanske medije, jedva da razgovara, a vrlo je teško sve to podnijeti. Također je optužio liječnike da su mu cijelu operaciju odradili jako loše, a godine su ga dosegle, tako da sada može uživati ​​u zasluženoj mirovini.

  LEAVE A REPLY