Nevjerovatno! Prije devet godina je predviđeno sve ovo oko korone – evo kako se na ovom filmu završilo (UŽAS)

0
1621

Cijela ova situacija koja se trenutno događa oko covid 19 nikako se ne uzima ozbiljno, jer je cjelokupno svjetsko stanovništvo mislilo da se ništa od ovoga što se danas događa neće dogoditi uopće. Međutim, jednostavno se dogodilo, stvar koja se nije dogodila u posljednjih 200 godina. Najmanje milijun ljudi je umrlo, a ništa od toga uopće ne namjeravamo zaustaviti.

Sve je veći broj zaraženih ljudi, a nemamo na vidiku nikakav lijek ili cjepivo. Rusi su prije nekoliko mjeseci napravili cjepivo koje su nazvali “Sputnik 5”, ali od njega za danas nema ni traga ni glasa. Do danas je sam virus covid 19 mutirao jako puno puta, tako da danas uopće nije relevantan. Bill Gates sa svojom zakladom ulaže puno novca, do sada je potrošio preko 10 milijuna dolara, ali još uvijek nije na tragu pravog cjepiva, koje bi spasilo cijeli svijet.

S druge strane, svi liječnici i epidemiolozi najavljuju da bi jedino rješenje bio kolektivni imunitet, ali prema prvim procjenama, od toga još nema ni sljedeće godine. Međutim, ovakve stvari koje se danas događaju svuda oko nas mogli smo gledati samo u filmovima, ali ono što je najzanimljivije jest da imamo ovakav film koji je izašao prije točno 9 godina, a identičan je današnjoj situaciji koja se događa svima nama.

Film nazvan “Zaraza”, Stevena Soderbergha, u kojem glumi Matt Damon, situacija je koja je za danas 100% kopirana. Dolazi iz Hong Konga, ima temperaturu, a za samo nekoliko dana cijeli je grad zaražen cijelim nepoznatim virusom, a liječnici ne znaju što učiniti.

LEAVE A REPLY