JA NISAM NORMALNA! Džejla progovorila o svojoj TEŠKOJ BOLESTI: Upozorava kako ostati normalan, NE ČINITE MOJU GREŠKU

0
2887

Danas se malo dotaknemo domaće pozornice, koja je definitivno u praznini, jer kako je sve ovo počelo s virusom korone, vrlo je primjetno da više nemamo koncerte, snimamo nove pjesme, jer je definitivno sve u kutu, pa i sama pozornica. Pjevači su u sve većem problemu jer se novac troši, a samo neki zarađuju, i to samo oni najveći.

Ceca Ražnatović, Aca Lukas su ti koji mogu nešto zaraditi, kao i Jelena Karleuša kroz Zvezdu granda, ali i Ana Bekuta koja je također u žiriju. S druge strane, Marija Šerifović karijeru je započela kao influencerica, aktivirala se na servisu You Tube, gdje je do sada skupila preko 250 000 pretplatnika, svakodnevno bilježi uloge, a može se reći da joj u ovom poslu ide jako dobro. Također vjerujemo da dobro zarađuje.

Jedna od onih koja s tim nema nikakve veze je bh. Zvijezda Džejla Ramović, koja je definitivno najveća nova mlada zvijezda u usponu. Kao što znate, pobijedila je na posljednjem izdanju Zvezde Granda, počela je vrlo dobro pjevati, imala je nekoliko sjajnih pjesama, čak ju je i mentorica Marija Šerifović vodila na turneju po Americi, ali vratili su se 5 na 12, u vezi sa zatvaranjem granica.

Danas se i ona zaustavlja i radi ono što najviše voli, a to su definitivno Instagram i njene priče. Za sebe je rekla da je bolesna i da nije normalna. Dnevno izbaci 15 do 20 priča i kaže da joj baterija ne može izdržati ni 3 sata.

LEAVE A REPLY