ZATVARAJU SE ŠKOLE!? Dr.Kon se HITNO oglasio, EVO šta je poručio Srbiji, BRIGA…

  0
  1523

  Korona virus je bolest koja se pojavila vrlo bezazleno na našem pragu, i vjerovali ili ne, prije nekoliko dana prošla je već puna godina otkako se ova bolest pojavila u cijelom svijetu. Danas već imamo preko milijun zaraženih i jednostavno cijela situacija nije nimalo bezazlena.

  Sada se na cijelom Balkanu i u cijeloj regiji ponovno pojavio vrlo velik broj zaraženih, a prema posljednjim informacijama trenutno je najgora situacija u Srbiji koja bilježi vrlo velik broj zaraženih u posljednjih 10 dana.

  Stoga je Krizni stožer ove zemlje odlučio malo pooštriti cijele mjere, jer je situacija više nego eskalirala u smjeru koji niko ne voli. Tako su donijeli par odluka koje su poslali premijerki Ani Brnabić na razmatranje i daljnji postupak. Tako su donesene odluke da od utorka, 24. studenoga 2020., svi uslužni objekti, kafići, pubovi i restorani više neće raditi nakon 18 sati, a sve će trajati dok se ne stabilizira cijela situacija s pavidemijom covid 19.

  Također je predloženo poslodavcima da svojim radnicima, tko god može raditi od kuće, to omoguće i tako izbjegnu gužvu u tramvajima i autobusima. Također danas će se ponovno održati sjednica na kojoj će se predložiti zamrzavanje pohađanja škole i povratak svima mrežnim metodama poučavanja, a to posebno vrijedi za sve srednjoškolce. Doktor Kon zatražio je od građana da se ponašaju kao da je policijski čas, jer je to jedini način da se spriječi širenje infekcije na nepoželjan način.

  LEAVE A REPLY