SVAKA ŽENA u bivšoj Jugoslaviji je nosila kombinezon: EVO 3 razloga, zbog razloga broj 2, NEĆETE GA SKIDATI SA SEBE(FOTO)

  0
  1658

  Za danas vrlo zanimljiva priča, koja će zasigurno zainteresirati sve žene koje nas prate. U današnje vrijeme ženska moda otišla je do nezamislivih visina, pa kad žena danas ide u kupovinu, muškarce definitivno boli glava od mnogih stvari koje mora kupiti. Međutim, kad malo zagrebemo prošlost, vidjet ćemo da su žene živjele mnogo skromnije nego što je to slučaj danas.

  A tadašnja se moda može vratiti u nekim segmentima i danas s nekim sitnicama. Danas se usredotočujemo na jedan segment koji se prije puno koristio, a danas gotovo nikad. Naime, riječ je o kombinezonu, koji je nosila svaka žena, dok je danas potpuno van upotrebe. Pitate se zašto je to tako?

  Svaka je žena u bivšoj Jugoslaviji imala najmanje 5 takvih primjeraka u ormaru. Riječ je o svilenoj potkošulji koja se nosila na grudnjak i donje rublje i bila je obavezna za svaku ženu. To je zapravo značilo da to ima svaka žena bez obzira na dob. Prvi razlog zašto su ga nosili bio je zato što su 70-ih i 80-ih bili izuzetno moderni.

  Izrađivane su od svile, u raznim bojama, pa čak i od čipke, i u to su vrijeme bile izrazito seksi. Kombinezoni su bili vrlo estetski ugodna stvar. Niste se trebali brinuti hoće li vaše gaćice biti vidljive i hoće li vam želudac proključati. Sve je bilo uredno zategnuto, pa bi bilo dobro vratiti kombinezon u modu.

  LEAVE A REPLY