Ovo je kćerka Mileta diktatora – kakva je ovo rugoba? Sad se zna zbog čega je krije

  0
  14243

  Za ovu nedjelju vrlo zanimljiva priča i sam članak. Vjerujemo da vas je jako zanimalo kako izgledaju članovi obitelji nekih od poznatih osoba s lokalne pozornice. Do sada smo donijeli puno takvih priča, a najviše vas je zanimala ona u kojoj smo razgovarali o rođacima Jelene Karleuše i Cece Ražnatović.

  Dugo se od nekih poznatih balkanskih političara nije znalo tko je kći ili sin, ali kako je riječ o internetu i društvenim mrežama, ništa se jednostavno ne može sakriti. Još uvijek smo u politici i imamo posla s rodbinom poznatih državnika s područja Balkana. Ove nedjelje idemo u Bosnu i Hercegovinu, gdje je glavni lik i dalje Milorad Dodik, koji se posljednjih dana muči s Draškom Stanivukovićem, novim gradonačelnikom Banjaluke.

  Igora Dodika, njegovog sina, svi znaju, jer je direktor KK Igokea, koja je u vlasništvu njegovog oca. Međutim, njegova supruga i kćerka Gorica Dodik vrlo su rijetki u medijima, nikada se ne pojavljuje u javnosti, a sada je na njene fotografije došao i Avaz iz Bosne i Hercegovine. Donedavno je bila i glavna žena na čelu Radio Igokee, ali sada je glasnogovornica Željke Cvijanović.

  Vjerujemo da je do ovog vrlo dobrog posla došla preko oca i da joj je zajamčena dobra budućnost kroz oca. Kad malo bolje pogledate slike, može se reći da ona nije ljepotica, mislite li tako?

  LEAVE A REPLY