Srbi jedva sastavljaju kraj s krajem, a POGLEDAJTE Dodikovu vilu na Dedinju! Kupio je za 850.000 EVRA! (VIDEO)

  0
  3057

  Milorad Dodik je političar koji je na sceni prisutan više od 30 godina, čovjek koji je vrlo kontroverzan i koji je definitivno bez dlake na jeziku. Mnogi ga ljudi ne vole baš iz tog razloga, ali on za to ne brine puno, jer ga mediji kao takvi obožavaju više od svega. Malo po malo došao je na mjesto predsjednika Bosne i Hercegovine, a upravo jučer preuzeo je tu dužnost.

  Njegova se imovina procjenjuje na preko 50 milijuna eura, ima ogromne vile u Laktašima, puno zemlje, nekretnine, kao i košarkaški klub Igokea. Puno je puta bila emisija o njegovom arogantnom ponašanju u javnosti, čak je i prijetio tužbama, a u Sarajevu je već dugo persona non grata. Međutim, osim Republike Srpske i vrlo velikog broja nekretnina u ovom manjem bh. Entitetu, Milorad Dodik ima i neke nekretnine u glavnom gradu Srbije.

  Prije par godina, vjerovali ili ne, kupio je ogromnu vilu na Dedinju, za koju je prikupio blizu 850.000 eura. Narodna banka mu je 2008. odobrila golem zajam koji je pokrivao kupnjom ove vrlo vrijedne i velike imovine. Najgore u cijeloj ovoj priči je što je cijeli dokument ovjeren pečatom Vlade Republike Srpske.

  Dakle, ponovo je iskoristio moć koju je imao kao predsjednik Republike Srpske. Prema medijima, vrijednost ove vile danas je blizu 2 milijuna eura. Što mislite o svemu tome?

  LEAVE A REPLY