“Da li je moguće da imaš milione a da OVAKO IZGLEDAŠ?” HAOS na internetu, zbog JALOVOG izgleda Jelene Đoković (FOTO)

0
7104

Danas govorimo o vjerojatno najpoznatijem balkanskom show business paru i to su sigurno kao što vidite u samom naslovu današnjeg članka, to su Novak i Jelena Đoković. Na planeti se proslavila sa suprugom koji je prvi teniser svijeta.

Sve se dogodilo prije par godina kada ga je nagovorila da jede zdravo i posveti se svom zdravlju, ali tek nakon nekoliko mjeseci potpuno je ušao u formu, jer je očito da je i sam počeo gubiti snagu i kilograme. Njega puno optužuju da je glavni u braku, a što god ona odluči, bit će isto.

Poznata je po svojim dobrotvornim zakladama, a najpoznatija je ona na kojoj okuplja majke s Balkana i radi humanitarne akcije. Sada je ponovno došla u medije zbog svog stajlinga, kada je nedavno gostovala u TV emisiji. Mnogi su je prozivali u posljednjih nekoliko godina, jer nije obraćala previše pažnje na njezin stajling i što se odijevala potpuno skromno. Sad je govorila i o tom segmentu.

Rekla je da jedan par traperica traje nekoliko godina, jedna majica nekoliko mjeseci i jednostavno nema potrebe za kupovanjem svega i svačega. Rekla je da ima istu frizuru, te da se uopće ne voli šminkati. Obične žene uopće ne razmišljaju o tome. Što mislite o njezinu stylingu?

LEAVE A REPLY