Brena POLUDELA od ljubomore! Bobina bivša žena ne izlazi z njihove vile na Bežanijskoj kosi: Čovek SAMO U NJU GLEDA!

  0
  2153

  Vrlo je dobro poznato kako se Lepa Brena 80-ih godina prošlog stoljeća udala za Slobodana Živojinovića. Već je bio oženjen, imao je jednog sina, ali kad je vidio najveću atrakciju u bivšoj Jugoslaviji s lijepim nogama, jednostavno joj nije mogao odoljeti. Odmah se razveo i oženio Lepom Brenom, tada najpoželjnijom ženom u državi.

  Čim se oženio, odmah je njegova karijera krenula silaznom putanjom, a njezina je krenula uzbrdo. Boba se odmah udebljao, napustio reket, stekao još 2 sina i ubrzo postao generalni trgovac Mercedesom za istočnu Europu, što mu je u to vrijeme donijelo ogromnu zaradu. Kasnije je započela i s Grand produkcijom, pa su postali milijunaši ni krivi ni dužni. Njihova su djeca danas odrasla, a već su uspjeli postati oboje bake i djedovi.

  Filip se oženio Aleksandrom Prijović, a imao je sina Aleksandra, a majka koja danas živi u Americi svako malo dolazi u Srbiju da vidi unuka od kojeg se gotovo nikad ne odvaja. Sada je u sretnom braku, ima sina Marija koji igra košarku u Real Madridu i kćer Ivu. Vrlo neobično za ovo područje, ali Bobina i njezina obitelj jako se dobro slažu i sve bi bilo u redu bez lijepe Brene.

  Brena je više nego ljubomorna na Zoricu, jer samo ona želi biti baka malog Aleksandra. Ako bolje pogledamo slike, možemo reći da izgleda puno bolje od same Lepe Brene.

  LEAVE A REPLY