Vjenčanica joj koštala 170.000 EVRA! Torta? 40.000! Tek da joj vidite mladoženju? Otac se za glavu uhvatio, kad je video OVO…

0
6351

Danas govorimo o najsretnijem činu koji može postojati kod para koji se vole, a to je zasigurno vjenčanje, koje je kruna jedne ljubavi. Međutim, u posljednje vrijeme parovi se vrlo rijetko odlučuju za ovu vrstu vezivanja. Ekonomska je situacija takva da niti jedan brak više nije siguran, a zasnivanje obitelji s djecom gotovo se nikad ne razmišlja.

Međutim, kada se netko odluči na vjenčanje, to je vrlo lijepa ceremonija, koju svi nastoje učiniti što ljepšom. Na Balkanu je to poseban slučaj kada roditelji spašavaju čitav život, kako bi oženili kćer ili sina. To se ponekad pretvori u pravu paradu očaja i kiča, ali što učiniti? Puno je novca za glazbu, poklone, odjeću, obuću, najam prostora i mnoge druge stvari koje puno koštaju.

Međutim, danas ne pišemo o vjenčanju na Balkanu, već o svečanom vjenčanju čiji detalji neće biti dobri za vas. Zuberkova Kava, koja ima samo 18 godina, iz glavnog je grada Čečenije, a čim se udala, putovala je privatnim zrakoplovom na vjenčanje na kojem je bilo prisutno čak 500 gostiju. Zuhair Murad iz Libanona, poznati modni dizajner, napravio joj je vjenčanicu koja je koštala nevjerojatnih 170.000 eura.

Udala se za Ahmeda Jabrailova, sina bivšeg čečenskog predsjednika Husseina Jabrailova. Ono što je specifično za ta vjenčanja, njezini roditelji ne mogu prisustvovati samoj ceremoniji vjenčanja. Sama torta koštala je blizu 40.000 eura. Kako se pokazalo, od 500 gostiju zaradili su blizu 3 milijuna eura. Vaša mišljenja o samom vjenčanju?

LEAVE A REPLY