Bila u dugovima do vrata, RUŽNA KO ĐAVO! Sada je milionerka, a evo na šta JADNICA TROŠI PARE

  0
  2904

  U današnje vrijeme, ali i u prošlosti, bilo je vrlo popularno da ljudi koji su poznati i bogati vrate sav novac vragu. Počnu trošiti novac na gluposti, ne plaćaju porez, dijele i šaku i kapu, a onda jednostavno ne uspiju do kraja. Tako smo nedavno imali situaciju da je slavni košarkaš Portlanda koji je zarađivao milijune, prije nekoliko dana uhvaćen kako stoji s natpisom na glavnom raskrižju u ovom gradu i moli ljude.

  Takvih je slučajeva puno, a jedno od najpoznatijih iskustava je ono slavnog boksača Mikea Tysona, koji je prikupio preko 100 milijuna dolara, upao u nevolju sa ženom, pretukao par ljudi, završio u zatvoru i na kraju bankrotirao. Iako je danas jedan od najvećih boksača svih vremena, čini sve i svašta kako bi se vratio tamo gdje je njegovo mjesto realno.

  Uskoro planira dobrotvorni boksački meč, pa će zasigurno zaraditi solidan novac. Jedna od osoba koja se nikako nije pokvarila, a koja je uštedjela jako dobar novac, engleska je pjevačica Susan Boyle, koja se na pozornicu pojavila prije 10 godina, pjevala u British Talent Showu, gdje je pobijedila, izdala album i zaradila novac. do danas preko 70 milijuna funti.

  Tada je bila ružna žena, skromno odjevena, živjela je u vikendici koju je naslijedila od svoje majke, koja je bila trošna i ništa. Novac je nije nimalo promijenio, obnovila je kuću, kupila sebi par bundi, nešto odjeće i povukla se s glazbene scene.

  LEAVE A REPLY