SJEĆATE LI SE KOKE IZ BOLJEG ŽIVOTA? GODINE SU UČINILE SVOJE: Evo kako ona danas izgleda (FOTO)

  0
  987

  Jelicu Sretenović u tolikoj je mjeri obilježila Kokina uloga u “Boljem životu” da je ljudi još uvijek tako zovu, ali, kako je i sama u nekoliko navrata isticala, nije joj smetalo.

  Jelica Sretenović oduvijek je znala da će biti glumica, pa je zanemarila srednju školu upravo zbog priprema za prijem na FDA.

  – Bila sam toliko sigurna da ću položiti prijamni da nisam razmišljala ni o drugoj opciji. Primio sam i šamar od tajnice škole. Pitao me jesam li normalan i rekao da ne može vjerovati da odustajem, a drugi razred još nisam završio – prisjetio se jednom Sretenović.

  Međutim, Jelicu ništa nije moglo zaustaviti, pa dok su njeni vršnjaci išli u treći razred srednje škole, postala je učenica.

  – Bilo je jednako ludo kao i danas. Krenuo sam od matineje u Domu mladih, do diskoteka koje su u to vrijeme bile najjače! Vratili smo se kući u četiri ujutro! Eto, sve sam to “radila” do svoje 18. godine, otkad sam se udala s 19 godina – sa smiješkom je rekla glumica, prenosi Express, otkrivajući da je njen suprug Miloš Sretenović zapravo bio prijatelj iz tetkine škole.

  LEAVE A REPLY