SEĆATE SE NJE? Za njom je uzdisala cela bivša Juga, a onda PROPAST karijere: Javni ŠAMARI švalera, EVO na šta danas liči(FOTO)

  0
  1182

  U posljednje vrijeme imamo puno članaka, kada smo govorili o nekim balkanskim zvijezdama koje su se jednostavno srušile u zemlju ili se jednostavno povukle sa scene. neki su totalno bankrotirali, dok su se neki odlučili baviti potpuno drugim poslovima. Najčudniji je slučaj poznate hrvatske pjevačice Ivane Banfić, koja je totalno patila od droge i završila u odvikavanju.

  Nakon toga se potpuno očistila od droge, a zatim je otišla na jogu, tražila duhovni mir i otišla u Afriku gdje je živjela s plemenima u drvenim kućama od blata i tako provela tamo nekoliko godina. Takav joj se život toliko svidio da je jednostavno sve prebacila u Hrvatsku, kupila komad zemlje uz Dravu, a onda započela s takvim načinom života.

  Organska hrana, i totalni minimalizam, nema internet ni struju, pa uživa u prirodi od koje zapravo i živi. Danas imamo posla s pjevačem iz Srbije, koji je bio pravi hit prije 15-ak godina i koji je totalno nestao sa scene. Nije imala problema poput Ivane, ali imala je drugih problema u obitelji. Zove se Suzana Perović, koja je karijeru započela u grupi Aska, davne 1986. godine.

  Čak se pojavila i u filmu Tesna Koža 2, a u to je vrijeme bila jedan od šest simbola bivše Jugoslavije. Pojavila se i na Farmi – 5, no tada je njezin sin zapeo u zatvoru zbog pljačke i dobio je 3 godine zatvora. Javno je prevarila supruga u Zadruzi s Mikijem Đuričićem, a on ju je čak i javno ošamario pred TV kamerama.

  LEAVE A REPLY