Prodao 10.000.000 ploča sad živi od INVALIDSKE PENZIJE! Šabanov rođak nikad iskreniji, CRKAVA OD GLADI! EVO gde je SPISKAO SVE PARE: Pa crni Hasane?!

0
3487

Vjerujemo da ste do sada čuli puno priča o tome kako su neke svjetske zvijezde u bližoj ili daljoj prošlosti zaradile milijune dolara ili eura, a danas nemaju što jesti. To je najčešći slučaj u Sjedinjenim Državama, gdje zvijezde uopće ne računaju na portez, na kupljene predmete. Jako je lijepo potrošiti milijun u par dana, kupite majčinu kuću, 3 automobila, brod, ali porez na sve to iznosi blizu pola milijuna.

Kad dođe kraj godine i plati se porez, tada se ljudi hvataju za glavu. Mike Tyson, najbolji je primjer naše teme danas. Nekada najveći boksač u teškoj kategoriji, u par godina karijere zaradio je preko 100 milijuna dolara, ali s pogrešnim menadžerom ostao je bez ijednog centa. Nakon izlaska iz zatvora, snimao je emisije posvećene ljubiteljima golubova, kao i druge stvari, samo da bi stali na noge.

Takve stvari imamo i na Balkanu, puno je glazbenika i glumaca palo na prosjački štap. Jedan od njih je Hasan Dudić, koji je karijeru započeo prije 50 godina, vjerovali ili ne, prodao je preko 10 milijuna ploča, zaradio milijune i milijune, kafići su pukli od njegovih pjesama, a danas živi od crkve koja se zove mirovina . 1973. godine preko svog rođaka Šabana Šaulića snima prvu ploču.

2008. godine imao je vrlo veliku prometnu nesreću, kada su pukla 3 kralješka. I danas snosi posljedice svega ovoga. Sa Šabanom je bio poput čavala i mesa, želio se ubiti kad su mu rekli da je umro. U mladosti su živjeli zajedno kao podstanari, dok su započeli svoju glazbenu karijeru.

LEAVE A REPLY