NAJVEĆA STIPSA NA ESTRADI! A renovirala kuću na Floridi za pola miliona evra! ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST, pravo malo carstvo(FOTO)

0
1305

Svima je jasno da je Lepa Brena jedna od najbogatijih glazbenih zvijezda na cijeloj estradi, karijeru je započela početkom 80-ih godina prošlog stoljeća sa Slatkim grijehom, kada je stekla najveću popularnost. Njezine pjesme iz tog vremena slušaju se i danas. “Manje cijele manje”, “Volimo se”, “Mile voli disko” samo su neki od njezinih najvećih hitova iz tog vremena.

Nakon toga započela je samostalnu karijeru, ali njezini su se putevi povezali sa Sašom Popovićem kad je osnovala Grand produkciju, a ona je bila zadužena samo za izdavanje albuma, no tada su došli na ideju da recept prepišu s engleskog i napravili glazbeno natjecanje. koji je bio namijenjen mladim Zvijezdama, a zvali su ga jednostavno Zvijezde Granda. Danas je to najgledanija emisija na cijelom Balkanu, a u posljednjih 20 godina iznjedrila je vrlo velik broj pjevača.

Kad vam kažemo da pozornica na kojoj mladi pjevači nastupaju sama košta oko 10 milijuna eura, tada vam je jasno koliko je to carstvo teško. Tako su njih dvoje prošle godine odlučili svoj dio prodati britanskoj nakladničkoj kući za 50 milijuna eura, a oboje su zaradili 25, a i dalje su prisutni u samoj emisiji kao urednici iste. Međutim. U stvarnom životu lijepa Brena uopće nije toliko galantna.

Može se reći da je i škrta, u restoranu joj je zbog neplaćenih računa par puta isključena struja, a ima i vilu vrijednu nekoliko milijuna eura, kao i kuću na Floridi koju je nedavno obnovila i u nju uložila preko pola milijuna eura.

LEAVE A REPLY