Cuca pokazala MALOG ŠABANA! “Hoćemo i mi deo Šabanovih para, Goca ne sme da pisne” EVO kako mali danas izgleda, PLJUNUTI ŠABAN! (FOTO)

0
3370

U posljednjih nekoliko dana već smo pisali o Šabanu Šauliću koji, kako se bliži obljetnica njegove smrti 14. veljače, opet dobiva neke vijesti koje su usko povezane s njim. Prije nekoliko dana Ilda Šaulić ponovno je za srpske medije rekla da je uredila njegovu rodnu kuću u Šapcu od vrha do dna i da je sve spremno da se pretvori u mini muzej za njenog oca, ali kad je vidjela koliko se dobro uredila, odustala je je od svega.

Jedini i stvaran razlog bio je taj što joj je, kad je vidjela kako sve lijepo izgleda, bilo jako žao što su ušli drugi ljudi i razgledali kuću, tako da samo ta majka, brat i sestra za sada imaju ključ i mogu tamo ići. ići kad postanu nostalgični. Kako je rekla, bilo bi vrlo glupo naplaćivati ​​očevu smrt, možda jednog dana da to omogućimo, ali za sada muzej neće proći ništa.

Također, ponovno se javila i njegova dugogodišnja ljubavnica Ivona Negovanović Cuca, s kojom ima sina, ali nitko o tome nije želio razgovarati, a posebno je Goca Šaulić, koja je s njim imala velike dvoboje, čak ljude slala prijeti joj se, ali nije odustala od Šabana i bila mu je ljubavnica do posljednjeg dana.

Kako je rekla, zasad joj je jedina utjeha njihov zajednički sinčić koji sada ima 4 godine i koji je prava slika i prilika njezina oca. Također je rekla da će tražiti sva njegova prava kad on postane punoljetan.

LEAVE A REPLY