Policija objavila Arkanovu NAJSTRAŠNIJU sliku! SRBI SE ZA GLAVU UHVATILI! Pogledajte šta radi, UHVAĆEN NA DELU! (FOTO)

  0
  5588

  Željko Ražnatović Arkan definitivno je čovjek koji je bio vrlo popularan i vrlo poznat u kriminalnom miljeu, sve dok nije ubijen 2000. godine u hotelu Intercontinental u Beogradu, s leđa. Mnogo je priča o njegovom sprovodu, jer ga zapravo nitko nije ni vidio, razlog zašto lijes nije bio otvoren bio je taj što njegova majka Slavka nije vidjela stanje njegove glave.

  Kaže se da je to negdje, na Malti ili u Južnoj Americi s drugačijim identitetom, ali o tome nakon toga. Danas razgovaramo o njegovim aktivnostima, prije nego što je postao popularan na Balkanu. Već sa 16 godina prvi put je pucao na policiju u Beogradu. Tada mu je policija došla na vrata i on je pucao na patrolu, pobjegao iz kuće, u koju se više nije vratio.

  Svjetsku slavu stekao je kao najveći mafijaš na Balkanu u ranoj mladosti, kada je počinio velike pljačke banaka u Njemačkoj i Švicarskoj. Sada postoje snimke velike pljačke iz Švedske iz rujna 1979. U to je vrijeme s Arkanom bio i Slobodan Kostolevski Kole, kao i Carlo Fabiani, koji su u samo 2 dana opljačkali 2 banke, u Göteborgu i Halmstadu.

  Carlo Fabiani nastavio se družiti s Arkanom 90-ih godina prošlog stoljeća, kada je u Srbiju dolazio raditi razne mutne poslove. Kole danas ima 66 godina, skriva se na Kosovu, a i dalje je uključen u kriminalna pitanja.

  LEAVE A REPLY