POGLEDAJTE DODIKOVE OCENE U DNEVNIKU! Pa gori je od Vučića, Draško svima pokazao, 2 jedinice iz…(FOTO)

  0
  2705

  Kao što ste do sada znali, u nedjelju je na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini stvoren presedan, jer je SNSD prvi put nakon 20 godina izgubio vlast u Banjaluci. Draško Stanivuković, mladi političar iz Banja Luke, novi je gradonačelnik ovog grada ispred PDP-a, a jednostavno Milorad Dodik nije mogao učiniti ništa protiv ljudi koji su svoj glas dali mladom političaru, koji ima srca i hrabrost.

  Potječe iz jedne od najstarijih obitelji u cijeloj Republici Srpskoj koja je vrlo bogata i moćna, pa je imao dobra leđa i mogao se boriti protiv prejakog Milorada Dodika, koji još uvijek ne želi priznati svoju pobjedu. Također je otvoreno odgovorio da će se svim silama boriti da mu oteža upravljanje Banjom Lukom, jer od njega neće dobiti nikakvu pomoć.

  Koliko je bahat i bezobrazan u svom radu govori i činjenica da je u dnevnik došao s ocjenama Milorada Dodika, a to se nitko ne bi usudio tražiti, a kamoli iznositi u javnost. Donio je dnevnik u TV emisiju i igrao ulogu razrednika i dijelio jedinice, parove i petice za svakog političara iz oporbe, kao i vladajuće strukture.

  Tako je Dodik dobio ocjenu 5 iz kemije, jer voli zlato i srebro, 2 iz biologije, ali i 1 iz muzičkog obrazovanja, jer lako pjeva loše pod šatorima. 1 je dobio i od demokratije jer je diktator.

  LEAVE A REPLY