OVO je žena voditelja Mace, nedavno izgubila TROJKE U TRUDNOĆI! Jadnica, JEDVA se oporavila: EVO kako danas izgleda (TUGA)

0
1059

U današnje vrijeme vrlo je popularno da poznata lica iz svijeta domaćeg show businessa imaju žene koje se jednostavno otrgnu svojim izgledom. Rijetko tko od njih ima “normalnu” ženu, da tako kažem. Uvijek ga pokušavaju vizualno učiniti lijepim, a ono što je u mozgu sasvim je druga priča.

Jedan od njih je poznati glumac Dragan Marinković Maca, koji je, kako je započela priča s pandemijom koronarnog virusa, jednostavno prihvatio posao domaćina. Napravio je snažan unosan posao za Željka Mitrovića i Pink TV, a za njih radi kao voditelj. Ljudi to jednostavno vole ili mrze, jednostavno nema sredine. Čak je i on sam, prije par godina, bio sudionik Farme. Potom je stigao do finala, ali završio je na šestom mjestu.

Što se tiče njegovog privatnog života, on je zbog toga vrlo nesretan. Iza sebe ima 2 neuspjela braka, i taman kad se javno zarekao da više nikada neće stati na ludi kamen, upoznao je lijepu frizerku Jovanu Milić. Hodali su vrlo kratko, započeli su u rujnu, a 8. siječnja, na njezin rođendan, vjenčali su se.

Bilo je malo slavlja na splavu, bilo ih je samo desetak za njezin rođendan, a kako Maca kaže, taj joj papir puno znači, pa se odlučio oženiti s njom. Prošle su godine izgubili trojke, a Maca ima 2 malodobna sina iz prošlih brakova s ​​kojima se Jovana odlično slaže.

LEAVE A REPLY