Muža NE SME da pomene u medijima, MNOGI ga zovu gorilom: Pa kako onda on OBRAĐUJE našu doktorku? Žene se krste kad ga vide…

  0
  8456

  Doktorica Darija Kisić Tepalvčević jedna je od najcjenjenijih liječnica u svojoj struci, a iako do sada nije bila toliko poznata u medijima, jedna je od najpoznatijih i najstručnijih osoba u medicinskim krugovima, a Srbija ju je upoznala tek ove godine kada je cijela situacija započela. covid 19. Do sada je u nekoliko navrata imala nekoliko pogrešnih predviđanja, o samoj covid 19.

  Prošli je put najavila da će novi val započeti tek na jesen, a u srpnju smo već imali situaciju s novim valom i velikim brojem zaraženih ljudi. Mediji su je dočekali vrlo žestoko, kao i obični ljudi, koji su je odmah razapeli na stup srama i nazvali velikom neznalicom. Tada su započela neka neslaganja s nekim članovima kriznog stožera. Čak je htjela izaći iz toga, ali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić to joj nije dopustio.

  Poznata liječnica prozivana je i zbog porijekla, jer su je optuživali za to kako jedna Bosanka može oblikovati sudbinu cijele Srbije. Podsjećamo, rođena je u Sarajevu, ali se s početkom rata sa roditeljima preselila u Bileću, a sa 17 godina preselila se u Beograd, gdje je završila srednju školu, kao i medicinski fakultet s najvišim mogućim ocjenama. Odmah se zaposlila u Institutu “Batut” u Beogradu.

  Par puta su je srpski mediji pokušavali navesti na razgovor o svom privatnom životu, ali ona nije željela razgovarati o tome. Zna se samo da ima kćer po imenu Tara koja ima 17 godina. Njezin suprug je također liječnik Vladmir Tepačević, visok 205 centimetara.

  LEAVE A REPLY