Ko je mali BOGATAŠ kog su ZAVOLELI SIROMASI? Napravio TOTALNI HAOS, a evo ko je on ZAPRAVO! (FOTO)

0
1072

U nedjelju su, nakon velike pompe, završili lokalni izbori u Bosni i Hercegovini, a opet smo mogli vidjeti sve, od predizbornih plakata koji su nam suze izbili do predizbornih govora pred bijesnom svjetinom koja nam je ledila krv. U 90% situacija pobjednici i novi gradonačelnici već su bili unaprijed poznati, ali kao i u sportu, u politici uvijek imamo vrlo velika iznenađenja.

Milorad Dodik, poznati političar i član predsjedništva Bosne i Hercegovine, uvijek je imao kontrolu nad Republikom Srpskom i glavnim gradom Banja Lukom. Njegov član SNSD-a uvijek je imao glavnu riječ za gradonačelnika, ali u nedjelju su izgubili i stolicu koju su imali zadnjih 15 godina. Mladi Draško Stanivuković iz oporbe, koji ima samo 27 godina, novi je gradonačelnik ovog grada.

Ispred je stranke PDP, a kada je prije nekoliko mjeseci imao otvorene sukobe s Miloradom Dodikom, i kada je čak rekao da će biti novi gradonačelnik Banjaluke, pa čak i predsjednik Republike Srpske, nitko ga nije shvaćao ozbiljno. U Banja Luci je bio 1993. godine, upisao je Ekonomski fakultet koji nije završio, pa su mu se svi zbog toga smijali. Rekao je da će ga završiti kad postane gradonačelnik, pa bi ga mogao završiti sada.

Puno je puta imao otvoreni sukob s Dodikom i ostatkom vladajućih šefova, pa se to ljudima svidjelo, jer je napokon netko imao hrabrosti da mu se suprotstavi. Zatop je također pobijedio.

LEAVE A REPLY