TEŠKA I CRNA SUDBINA! Uskukumakala se na SAV glas, “NI ZA LEKOVA NEMAM, pomagajte braćo i sestre..:”

  0
  2641

  Najbolja tekstopiska u Srbiji i široj regiji već dugi niz godina je Marina Tucaković koja je zbog mnogih pjevača skupila milijune eura, a kad od Marine kupite pjesmu, znate da u džepu imate vrlo veliki hit. Među njima i Zori smislila je mnoge poznate hitove koje je 80-ih pjevala popularna pjevačica Neda Ukraden.

  Pjesmu je napisao Đorđe Novković i pjevač se s njim dugo prepirao oko naziva pjesme, onda im je palo na pamet da pitaju Marinu Tucaković za savjet što bi dodala u naslov pjesme, a ona je odgovorila poput topa “suze iz oka, kanilu je … ”. Vjerovali ili ne, Tucaković je samo za taj nastavak prikupio blizu 100.000 eura.

  U to je vrijeme krenula i njezina karijera, a kasnije je žena naplatila jednu pjesmu između 20 i 30.000 eura. Čitav album radi za neke izvođače, a tada možete samo zamisliti kakav novac ona skuplja, na primjer od Ane Nikolić, koja tada mora podići kredit kako bi snimila album. No, sve je krenulo nizbrdo kad je jedan od njezinih sinova umro od droge, a i ona sama kad nije otišla u zemlju nakon njega.

  Nakon toga je objavila da je i sama oboljela od svega ovoga. Dobila je najgoru bolest, a to je tumor, cijela joj se faza digla u pomoć. Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša bile su najbliže, a jedna od njih predložila je svog liječnika u Turskoj, koji je u Istanbulu liječio majku Divnu. Sad je i ona u nevolji, terapije su vrlo skupe, a novac je potrošila kad ga je imala, tako da uskoro neće znati što s tim učiniti.

  LEAVE A REPLY