ŠOK! Ilda se oca ODRIČE PREKO NOVINA! Isplivao KONAČAN Šabanov testament, OVOME se nije nadala(FOTO)

0
15727

Uskoro će navršiti dvije godine otkako nas je napustio legendarni Šaban Šaulić. Podsjećamo, preminuo je 14. veljače 2014. godine na autocesti u Njemačkoj, kad se vraćao s nastupa, bili su u automobilu, on mu je bio kum i klavijaturist, a samo je kum koji je vozio automobil uspio preživjeti. Dugo je bio u bolnici s vrlo teškim ozljedama.

Na njegovom sprovodu bilo je preko 10 000 ljudi, i to je samo pokazatelj da je bio neokrunjeni kralj narodne glazbe, ali kao čovjek bio je čovjek i pol. Međutim, tada su na scenu izašle neke stvari o kojima uopće nije trebalo raspravljati, a to je Shabanova ostavština. Što će biti sa stanovima, vikendicama, ogromnim novcem koji je imao na računu, i tu je svoje pravo lice pokazala njegova supruga Goca Šaulić.

Tada se niotkuda pojavio njegov izvanbračni sin Robert, koji je razvojno zaostao i koji je došao samo na sprovod svog oca, a ona ga je napala jer je mislila da želi nešto od nasljedstva, a on zapravo nije ništa želio. Sad je opet izašla priča o njegovoj kući u Šapcu, koju je Ilda Šaulić namjeravala pretvoriti u muzej i sadržavati stvari iz svoje prošlosti, no i tu su se stvari jako zakomplicirale.

Kao što je rekla, sada je potpuno obnovljena, sve je ugurala, tako da može ući kad god poželi, pa joj je zasad jako žao dopustiti da drugi ljudi dolaze k njoj. Možda će ga kasnije pretvoriti u muzej, ali za sada od toga neće biti ništa.

LEAVE A REPLY